Resultatlister 2016

Se point skemaerne fra Årets Kage og læs om vinderen!

 

DANMARKS STØRSTE KAGEBORD

Årets Kage 2016 deltag i den store Gallamiddag på Crowne Plaza

 

TILMELD DIG ÅRETS KAGE KONKURRENCEN 2016

Vil du dyste om titlen & 10.000 kr. som vinder af Årets Kage 2016?

ÅRETS KAGE 2016

Den 12. marts fejrer Konditorlauget for 32. gang årets sødeste konkurrence – Årets Kage – hvor branchens største talenter dyster om at kreere årets mest opfindsomme og fineste konditorkage!

I år vil konkurrencen blive afholdt på Crowne Plaza Hotel i Ørestad, tæt på Fields. For alle gæster til Årets Kage 2016 er der gratis parkering i hotellets parkeringskælder hvis denne vil benyttes, ellers ligger metroen få hundrede meter fra hotellet.

112 bagere og konditorer – fra unge svende til garvede mestre – indleverede kager til bedømmelse i 2015.

I 2015 løb konkurrencen af stablen den 14. marts 2015 på Axelborg i København og blev afsluttet med en storslået gallamiddag, hvor der ud over menu, kåring og underholdning var en enestående chance for at nyde Danmarks største kagebord bestående af de mange konkurrencekager – Mere end 1.500 kager.

Om Årets Kage
Årets Kage er en årlig konkurrence, der hylder de danske konditortraditioner og giver branchens bedste håndværkere – fra den unge lærling til den garvede mester – mulighed for at vise deres personlige og kreative fortolkning af den klassiske kagekunst.

Den allerførste Årets Kage-konkurrence løb af stablen i 1985. Bag begivenheden står Københavns Konditorlaug, der – inspireret af kagesortimentet til laugets møder – besluttede at etablere en scene for nytænkning og kreativitet udi i konditordisciplinens mange facetter. Et frirum for leg med alt fra udseende og smagssammensætninger til brug af såvel klassiske som utraditionelle råvarer. Ambitionen: At skabe nye, søde oplevelser i det mere end 300 år gamle fag – til glæde for såvel landets konditorer som kagespisere vidt omkring.

Vinderen præmieres med 10.000 kroner samt retten til at udstille Københavns Konditorlaugs elegante vandrepokal i sin forretning eller på sin arbejdsplads et år frem.

Konkurrencens 10 bedste opskrifter offentliggøres her på hjemmesiden – til brug og inspiration for de, der har lyst til at begive sig ud i kagebagningens forunderlige manege på egen hånd.

Årets Kage jubilæumsbog
I kølvandet på konkurrencen om Årets Kage 2015 udgav Københavns Konditorlaug en jubilæumsbog, der markerer 30-året for den årlige begivenhed. Bogen præsenterer de tre årtiers vinderkager og deres kreative bagmænd og stiller skarpt på den danske konditorbranche før og nu. Læs mere om jubilæumsbogen her..

PROGRAM

Se hele programmet, tid og sted samt praktisk information.

LÆS MERE