SAINT HONORE ORDENENS Junior nominering

Saint Honoré Ordenen er stiftet i 1980 med det formål at kunne honorere personer, der gør en aktiv, kreativ indsats for konditorfaget og dets omdømme. Ordenen står bag en fortjenstmedalje, der første gang blev uddelt i 1981.

Formålet med Saint Honoré Ordenens Juniorpris

  • Virke for en stadig højnelse af det gode danske konditorhåndværk
  • Inspirere og stimulere fagets unge udøvere samt uddele et specielt elevdiplom for en fin indsats i elevtiden eller ved juniorkonkurrencer
  • Motivere og støtte interessen for fremstilling af gode kager og desserter.

Ordenen har i tidens løb repræsenteret de danske konditorer ved forskellige internationale begivenheder – heriblandt under den prestigefyldte konkurrence La Coupe Du Monde De La Patisserie i Lyon, hvor det danske hold dystede blandt verdens bedste.

Junior medlemmer af ordenen:
Mike Von Druschke Adelsten

 


Marianne Korsgaard

Marianne er en meget dygtig konditor  med stor passion for alt det, som hun arbejder med. Hun  går især op i akkuratesser og små detaljer.
Marianne er en meget hjælpsom person. Hun har lige startet egen virksomhed, hvor omdregningspunktet er gode råvarer.
Marianne har deltaget i forskellige konkurrencer. Hun har for nylig opstartet Gaard Bageriet på Mors

 

Magnus Vestergaard – Blev tildelt Saint Honorés ungdomspris!
Magnus er en meget åben og hjælpsom person overfor dem, som han arbejder sammen med. Han har et meget højt fagligt niveau, som han har brugt ved de forskellige konkurrencer , som han har deltaget i. Magnus har udvist en helt særlig interesse for konditorfaget, og han deler villigt ud af sin egen viden for at højne andres niveau indenfor faget. Magnus er uddannet kok og konditor. Han arbejder på nuværende tidspunkt på Kongeskibet som konditor, samt en aktiv del af det danske Konditorlandshold.

Camilla Winther
Camilla er  en meget ydmyg person, som er på et meget højt fagligt niveau. Hun inspirerer de unge til at blive dygtige indenfor konditorfaget.
Camilla har deltaget i forskellige konkurrencer. Hun har været ledende konditor i Lagkagehuset og er nu chefkonditor hos Blomsterberg.

KONTAKT OS

Du er altid velkommen til at kontakte bestyrelsen, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.

KONTAKT BESTYRELSEN