ÅRETS KAGE 2016 PROGRAM

Tid og sted
Årets Kage 2016 afholdes på Crowne Plaza Hotel i Ørestaden (København) lørdag den 12. marts 2016. Kagekonkurrencen bliver traditionen tro afsluttet med en festlig gallamiddag.

Festprogram og menu

Kl. 17.30
Dørene åbnes og oldermanden for Konditorlauget tager imod foran festsalen,
hvor der bydes på velkomstdrinks og de deltagene kager i konkurrencen udstilles.

Kl. 18.30
Gallamiddagen begynder:

Forret:
Jordskokke chips med frisk røget laks, citron & koldpresset rapsolie

Hovedret:
Dansk kalvefilet med hvidløg og timian ristede gulerødder,
serveret med smør af kørvel & forårsløg samt sauce og kartofler
inkl vin ad libitum

Præsentation af dommere, kåring af placering 10-4 samt kåring af
bronze-, sølv- og guldvinder.
Præsentation af sponsorer og underholdning og tale ved Peter Larsen og bestyrelsen.

Kl. 21.00
Danmarks største kagebord med samtlige deltagende kager og tilhørende kaffe/te.

Kl. 22.30
DJ Fatman vender plader til festen

Kl. 02.00
Tak for i aften.


Praktisk information til gæster
Der seates ved 10-personers-borde
Garderobe med opsyn findes på stedet
Dresscode: festtøj plus
Gåtid fra Ørestad metro st.: 5 minutter (300m)
Gratis parkering i Crownes p-kælder.

Praktisk information til deltagere
Konkurrencekagerne afleveres til bedømmelse den 12. marts i tidsrummet kl. 10.00 til 11.30.

Crowne Plaza Cophagen

Ørestads Boulevard 114 – 118
2300 København S
Telefon 8877 6655

 

REGLER

Læs reglerne for at deltage i Årets Kage 2016.

DOWNLOAD REGLER

 

STEMMEPROCEDURE FOR BEDØMMELSE

Download en detaljeret beskrivelse af, hvordan kagerne bliver bedømt.

DOWNLOAD PROCEDURE

 

KRITERIER FOR BEDØMMELSE

Download oversigten, hvor du kan se alle de kriterier kagerne bliver bedømt ud fra.

DOWNLOAD KRITERIER